Puoli 170 g pakettia pekonia
iso valkosipulin kynsi
450 g paistijauhelihaa
¾ dl paistettua paprikaa (purkista) pilkottuna
¾ dl korppujauhoja
1 iso muna
½ dl silputtua sipulia
½ dl raastettua parmesania
½ rkl tuoretta meiramia
1 tl kuivattua paprikaa
suolaa
mustapippuria
2 tölkkiä tomaattimurskaa
1 iso valkusipulin kynsi
½ pakettia pekonia
Oliiviöljyä
3,5 dl sipulia silputtuna
vajaa 1 tl paprikajauhetta
2,5 dl valkoviiniä
½ rkl meiramia
Pastaa
virgin oliiviöljyä
meiramia
parmesania
Jauha pekoni. Valkosipuli murskana joukkoon. Sekoita muut lihapullien aineet, anna vetäytyä 15 min.
Paista ohuiksi suikaleiksi suikaloitu pekoni. Laita sivuun.
Murskaa tomaatit + valkosipuli sauvasekoittimella. Laita kattilana sipulit + paprikajauhe. Paista kunnes kellastuu, noin 6 min. Lisää viini, hauduta noin 8 min. Lisää tomaatti ja meirami. Keitä kunnes hieman saostuu välillä sekoittaen, noin 8 min. Mausta suolalla, pippurilla (+ hiukan sokeria). Lisää pekoni.
Lisää paistetut lihapullot tomaattikastikkeeseen, kiehuta vielä hetki.
Lisää keitettyyn pastaan öljyä, meiramia. Pasta lautasille, päälle tomaatti+lihapullat, tämän päälle parmesania.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
VastaaPoistawww.ttvehkalahti.blogspot.com